HTML

Anroidról

Androidról minden.

Friss topikok

  • ezek137: No hát kérésednek eleget téve megnéztem azt a csodát... :) A program platformfüggetlenül bugos! iP... (2010.07.22. 19:08) App mustra - iwiw
  • ezek137: @pacska: No akkor egy olvasód már tutira van... igaz egyelőre kitartok az iPhone mellett (tudom er... (2010.07.15. 15:24) Első poszt

Archívum

2010.07.18. 08:50 pacska

Ingyenes navigáció Androidra

Jó hír azoknak akik még nem szereztek be navigációt a telefonjukra és nem szeretik a Google Maps-et. A skobbler kiadja minden országban a navigációját (jelenleg a következő országokban működik: D, A, CH, RO, UK).

Az említett program mindent tud, amit egy navigációnak tudnia kell és android 1.6 vagy afeletti rendszereken futtatható.

Bővebben: skobbler

Update: market enablerrel letöltöttem és kipróbáltam, működik itthon is. Remélhetőleg hamarosan kapok Gyurci kolllégától egy tesztet az app-ról.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes gps navigáció android app


A bejegyzés trackback címe:

https://androidok.blog.hu/api/trackback/id/tr352158335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása