HTML

Anroidról

Androidról minden.

Friss topikok

  • ezek137: No hát kérésednek eleget téve megnéztem azt a csodát... :) A program platformfüggetlenül bugos! iP... (2010.07.22. 19:08) App mustra - iwiw
  • ezek137: @pacska: No akkor egy olvasód már tutira van... igaz egyelőre kitartok az iPhone mellett (tudom er... (2010.07.15. 15:24) Első poszt

Archívum

2010.07.24. 06:55 pacska

App mustra - Gmote

A mai app egy nagyon hasznos kis alkalmazás, működését tekintve nem túl bonyolult. Lehetővé teszi, hogy készülékünket összekötve a számítógépünkkel (wifi-n vagy ha nincs wireless routerünk 3G-n keresztül) távirányítóként használjuk azt. Nagyon hasznos például ha pl. filmet nézünk a gépen, zenét hallgatunk, stb.

A program használatához mindössze le kell töltenünk a Gmote appot a marketből (ingyenes) és a számítógépünkre telepítendő programot a Gmote weboldalról link.

Telepítsünk a programot a számítógépünkre, itt lehetőségünk van jelszót megadni, hogy más ne tudjon hozzáférni a gépünk tartalmához, majd ezt követően beállíthatjuk a megosztani kívánt meghajtókat/mappákat.

Az app használata meglehetősen egyszerű és egyértelmű, ha fut a szerver a számítógépünkön akkor a telefonunkon elindított app elindításkor szervereket keres. Rábökve a sajátunkra a jelszó megadása után szabadon böngészhetünk a számítógépünkön a lejátszható file-ok között.

Támogatott file típusok: mp3, wma, wav, dts, aac, es, ps, axa, ac3, a52, flac, midi, voc, m4a
avi, wmv, ts, asf, mp4, mov, 3gp, flv, ogg, ogm, mkv, pva, axv, dif, dv, mpg, mpeg, video_ts

Lehetőségünk van azonban arra is, hogy a számítógépről streameljünk fileokat a telefonra, tehát fordítva is működik a dolog (ez az opció egyelőre béta fázisban van).

Nagyon hasznos kis app, csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes alkalmazás android app gmote


A bejegyzés trackback címe:

https://androidok.blog.hu/api/trackback/id/tr262172300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása