HTML

Anroidról

Androidról minden.

Friss topikok

  • ezek137: No hát kérésednek eleget téve megnéztem azt a csodát... :) A program platformfüggetlenül bugos! iP... (2010.07.22. 19:08) App mustra - iwiw
  • ezek137: @pacska: No akkor egy olvasód már tutira van... igaz egyelőre kitartok az iPhone mellett (tudom er... (2010.07.15. 15:24) Első poszt

Archívum

2010.07.16. 17:04 pacska

Trap! - az addiktív játék

A mai postban egyik kedvenc játékomat mutatnám be, amit Matt Wachowski írt, ezúton is köszönet neki. Kiválósága az egyszerűségében rejlik, ne számítsunk semmiféle csilli-villi grafikára, ugyanis nem erről szól.

Feladatunk, hogy a pályán található labdákat kerítsük be vonalak segítségével. Vonalat húzni a kérnyő érintésével (ujjunkat a kívánt irányba mozdítva) tudunk. A vonal a képernyő széléig kell, hogy elérjen, ekkor lekeríti a területet és ha az elkerített területen nincs labda akkor azért pontot kapunk. Amennyiben egy labda a vonalhoz ér, mielőtt az még elérné a pálya szélét akkor életet vesztünk. Néha a pályán felbukkannak bizonyos tárgyak amik életet, extra sebességet, stb. adnak, ezeket szintén le kell keríteni. Természetesen a nehézség pályáról pályára nő. 

Azt hiszem ezt leírni bonyolultabb mint maga a játék. C64-en annó volt egy hasonló játék, de sajnos nem jut eszembe a neve.

Természetesen ranglista van, szóval a cél minél több pont elérése.

Vigyázat, erősen addiktív! Ja igen, ingyenes a cucc, töltsétek.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyenes matt android wachowski trap!


A bejegyzés trackback címe:

https://androidok.blog.hu/api/trackback/id/tr312155932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása